Internet

Published on October 5th, 2012 | by Mihai

Comments

1 miliard de oameni sunt activi pe Facebook !

Fondatorul celebrei retele de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat in aceasta dimineata numarul utilizatorilor activi a ajuns la 1 miliard, in fiecare luna.

Mesajul postat pe Facebook suna in felul urmator: “Multumesc pentru ca mi-ati oferit mie si echipei mele onoarea de a va servi”. De asemenea Mark a mai spus ca: “Ma angajez sa lucrez in fiecare zi pentru a face Facebook din ce in ce mai bun, si sper ca intr-o buna zi sa fim capabili sa ne conectam cu tot restul lumii.”

1 miliard de oameni activi in fiecare luna este o cifra impresionata daca privim inapoi si vedem de unde a pornit mica retea de socializare. “The Facebook” cum a fost denumita intitial a devenit in 9 ani cel mai important site social din lume si o adevarata afacere, transformandu-l pe fondator intr-un miliardar.

Cateva date privind Facebook in Romania: in anul 2010 doar 500.000 de romani erau “conectati” la retea, pentru ca in 2011 sa se inregistreze o crestere semnificativa la 2,4 miliaone de utilizatori. Cea mai recenta statistica arata ca in septembrie 2011 numarul era de 3,7 milioane, care insa cu siguranta este in urcare.

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑