Internet

Published on September 27th, 2012 | by Mihai

Comments

25 de miliarde de descarcari din Google Play Store

Google a anuntat ca din Play Store s-au descarcat aplicatii de peste 25 de miliarde de ori, o crestere semnificativa comparativ cu luna mai a acestui  cand numarul download-urilor era de 15 miliarde.

Dupa acest anunt, Google s-a hotarat sa ofere utilizatorilor de gadget-uri cu Android aplicatii populare la preturi promotionale. Asadar, pentru urmatoarele 5 zile, din Play Store vor putea fi cumparate jocuri, carti sau muzica pentru pretul de doar 0.25$. Lista este numeroasa, cuprinzand cele mai importante aplicatii: Angry Birds Space Premium, Asphalt 7: Heat, Draw Something, Granny Smith, NFL Kicker 13, Sudoku, OfficeSuite Pro 6+, potrivit publicatiei AndroidCentral.

Nu este prima oara cand cei de la Google ne ofera o asemenea promotie; in decembrie 2011 ei au sarbatorit depasirea celor 10 miliarde de descarcari prin diferite discount-uri in Play Store.

Si, ca sa facem o comparatie cu rivalul Apple App Store, acesta a atins pragul de 30 de miliarde de descarcari in iunie, avand 650.000 de aplicatii si jocuri. Google Play Store ofera utilizatorilor de smartphone-uri si tablete un numar de 675.000 de aplicatii.

Tags: , , , , , , , , ,


Back to Top ↑