Internet Cloud-Backup

Published on July 15th, 2013 | by Silvia

Comments

5 Servicii Cloud de backup

Unul dintre momentele cele mai dureroase este atunci cand iti dai seama ca ai pierdut totul pe gadget-ul tau de incredere. Iata 5 servicii Cloud de backup pentru a-ti tine datele in siguranta.1. Mozy
Mozy este extrem de usor de utilizat; are backup-uri automate sau programate, iar fisierele pot fi descarcate si vizualizate pe dispozitive mobile. Mozy este obriza” de restabilire, destul de importanta pentru recuperarea de date. Serviciile Mozy pot fi folosite pentru casa, in comert sau pentru afaceri.
Mozy ofera o versiune gratuita de 2GB. Puteti sa va inscrieti pentru 50GB, plan pentru un calculator pentru 5.99$ sau  pana la $ 9.99/pe luna, plan pentru trei calculatoare, 125  GB.
Mozylogo
2. Carbonite
Carbonite este de asemenea usor si automat. Tot ce faceti este sa va inscrieti, descarcati aplicatia si isi va face backup-ul sau in fundal.
Unul din factorii mai atragatori este utilizarea de stocare nelimitata. In timp ce planul de baza (incepe de la 59.99$/an) ofera spatiu de stocare nelimitat, utilizatorul este limitat la un computer si nu include backup-uri de tip imagine in oglinda. Poti accesa fisiere de oriunde, inclusiv telefoane mobile, insa nu te poti sincroniza mai multe conturi decat daca treci la planurile de afaceri.
Carbonite
3. SugarSync
SugarSync este un pic diferit de serviciile de backup conventionale. In timp ce iti face backup-ul PC-ului, va sincroniza, de asemenea, alte computere si chiar si telefoane mobile, intr-o singura locatie centralizata. Creeaza automat si ordonat un singur loc, unde poti accesa fisierele. SugarSync ofera un serviciu gratuit de 5GB si creste la un plan de 60GB pentru 7.49$/luna.
SugarSyncc
4. CrashPlan
CrashPlan, ca majoritatea concurentilori sai, ofera backup-uri automate si o aplicatie snazzy. Totusi, CrashPlan iti permite sa salvezi fisierele in centrele sale de date, discuri externe si chiar alte computere. El are, de asemenea, o versiune tracker care se comporta ca Time Machine a Apple, care iti permite sa revenii la schimbarile incrementale.
Preturile sunt destul de mici; 2$/luna pentru 10GB/plan computer. Planul “Family” incepe de la 9$/luna pentru stocare nelimitata si pana la 10 calculatoare.
CrashPlan
5. Dropbox
Dropbox poate fi utilizat pentru a stoca si a tine in siguranta anumite fișiere, dar funcția sa principala nu este menita a fi un serviciu de backup/recuperare. Este bun pentru stocarea, distribuirea si sincronizarea fișierelor pe cloud. El are, de asemenea, capacitatea de a partaja datele prin intermediul aplicatiilor de pe telefoanul mobil. Desi acesta nu poate fi cel mai bun serviciu pentru salvarea si recuperarea unui calculator intreg, isi va face treaba cu fisiere de fotografii sau imagini de pe telefonul mobil, precum si cu pastrarea documentelor Evernote, a e-mailurilor si a datelor jocurilor de pe telefon in siguranta.
Dropboxx
N-am uitat de serviciile gigantilor IT: Google Drive, SkyDrive si iCloud, dar nu au foarte multe specificatii in plus fata de cele enumerate mai sus. 😀

Tags: , , , , , , , ,


Back to Top ↑