IT&Tehnologie microsoft-windows-8-upgrade-offer-640x269

Published on August 22nd, 2012 | by Horia

Comments

53 de ron upgrade-ul la Windows 8

Se intampla din totdeauna si se pare ca din ce in ce mai des in ultima vreme: cumperi un produs nou, doar ca o versiune mai noua sa fie lansata cateva zile mai tarziu.

Spre norocul nostru, al utilizatorilor cele mai multe companii au inceput sa lucreze la aceasta problema frustranta, lansand tot felul de oferte. Exemplul cel mai recent este Microsoft. Clientii care si-au luat Windows 7 pentru calculatoare inainte de 2 Iunie isi pot achizitiona Windows 8 Pro pentru doar 14.99$(52-53 ron, in functie de cursul valutar).

Oferta tine pana pe 31 Ianuarie anul viitor, asa ca aveti tot timpul din lume sa o analizati, sau sa astepteti un pret mai bun. Toate aceste lucruri sunt disponibile prin Windows Upgrade Offer, in 140 de tari(deci cam oriunde in lume te-ai afla te poti inregistra).

Pentru cei care si-au luat Windows 7 inainte de 2 Iunie(ca sunt destui si aceia), pretul pentru upgrade este de 40$(140 ron). Si aceasta oferta este valabila tot pana pe 31 Ianuarie 2013. Daca ati testat deja ultimul sistem de operare de la Microsoft si v-a placut, acum e momentul sa platiti aceasta taxa si sa treceti pe el cu totul. Pe de alta parte, puteti sa vedeti si opinia noastra, in articolul scris de colegul meu .

Ce spuneti? O sa dati banii pe upgrade? 🙂

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑