Tablete AllviewAlldro2SpeedDuo

Published on October 17th, 2012 | by Silvia

Comments

Allview Alldro 2 Speed Duo [Poze & Video]

După Alldro Speed Duo, iată că şi-a făcut apariţia şi Allview Alldro 2 Speed Duo, tableta care are cam tot ce v-aţi putea dori. 🙂

Tableta românească  este de câteva săptamâni în magazine, iar preţul recomandat de producător, 850 RON, pare un chilipir având în vedere dotările sale tehnice. În schimbul acestor bani, cumpărătorul primeşte o tabletă performantă cu Android 4.0 Ice Cream Sandwich, ecran de 8 inch şi procesor rapid.

La capitolul design şi finisaje, tableta Allview Alldro 2 Speed Duo este peste tot ce am văzut până acum de la producatorul român. Gadgetul vine în două culori, alb şi negru, şi este UltraSlim, având o grosime de numai 10 mm. Lungimea tabletei este de 215 mm, iar lăţimea ei este de 158 mm.

Tableta are un ecran capacitiv Multitouch de 8 inch, în format 4:3, cu rezoluţia 1024×768 px,  în partea de jos un buton de Home, în partea de sus un buton On-Off, unul de volum şi un altul special, care permite blocarea poziţiei ecranului, ca să poţi citi comod în orice poziţie, şi un Alimentator 220V, un cablu de date USB şi, bineînţeles, un manual de utilizare.

Singurul dezavantaj care ţine de design este că tableta va trebui ţinută într-o husă atunci cand o vei transporta, întrucat sticla nu este Gorilla Glass.

Elementele care intră în alcătuirea lui Alldro 2 Speed Duo sunt:

  • Procesor Cortex A9 Dual-Core, de 1,5 GHz (procesor întâlnit şi pe unele dintre produsele Apple)
  • Procesor grafic Dual-Core Mali 400 TM
  • Spaţiu de stocare de 8GB (care poate fi extins foarte simplu cu încă 32 GB, printr-un card microSD)
  •  Baterie Li-Po cu o capacitate de 4400 mAh / 3,7 V
  • Cameră principală de 2 MP cu mod panoramic şi cameră frontală VGA de 0,3 MP
  • Difuzoare stereo

Mai multe detalii şi specificaţii tehnice complete, găsiţi pe site-ul Allview. Până una alta, mai jos aveţi o serie de poze, pe care cei de la Yoda s-au gândit să le împărtăşească cu noi.

alldro2speedduo

Picture 1 of 4

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati