IT&Tehnologie Kindle-Fire

Published on July 5th, 2012 | by Horia

Comments

Amazon Kindle Fire 2 asteptata luna viitoare

Dupa ce in Iunie Google a lansat pentru aproape toata lumea tableta Nexus 7, Amazon a dat un raspuns anuntand cel de-al doilea model al Kindle Fire. Diferenta care se va vedea cel mai tare este la pret, deoarece va fi necesara o crestere a configuratiei actuala. Ce-i drept, tableta produsa de Asus ofera ceva mai multe pentru pretul de doar 199$, asa ca batalia va fi una destul de stransa si complicata.

Partenerii de productie ai lui Amazon ar fi anuntat presei ca prima serie de tablete Kindle Fire 2 va fi expediata pe 7 August – in aproximativ o luna de zile. Declaratiile de presa nu spun foarte multe despre specificatiile tehnice, decat despre faptul ca ecranul va avea tot un display de 7 inci.

Dupa cum am spus si mai sus, tableta va avea nevoie de o configuratie mult mai puternica pentru a mentine “lupta” cu principalul concurent, Nexus 7. Un display HD de 1280 x 800 , 1 GB de RAM si versiunea de Android 4.1 Jelly Bean sunt lucrurile care ne fac sa ne asteptam la ceva forta prezentata de Amazon. In studiile realizate recent pe piata, utilizatorii ar prefera Android-ul si nu interfata oferita de actuala tableta Kindle Fire de pe piata.

Vor fi interesant de urmarit miscarile facute de cele doua companii. Daca ce va scoate Amazon va avea macar configuratia actuala a lui Nexus 7, plus un element surpriza care sa determine utilizatorii sa cumpere aceasta tableta, iar pretul va fi unul rezonabil, se va schimba balanta care momentan sta de partea lui Google.

Tags: , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati