IT&Tehnologie MICROSOFT-SURFACE_510

Published on September 15th, 2012 | by Horia

Comments

Angajatii Microsoft primesc tablete, telefoane si PC-uri gratuit

Da pai…ce sa zic. Ati citit cat se poate de bine titlul. Fiecare companie de pe piata contra-ataca in propriul stil lansarea lui iPhone 5. Samsung a scazut preturile, HTC o sa dea in judecata Apple pentru niste patente in timp ce Microsoft le ofera angajatilor cadouri.

Nu putem spune decat ca este un super-moment sa te angajezi la ei la firma. La intalnirea anuala a companiei, gigantul producator al lui Windows a anuntat ca toti angajatii cu norma intreaga – peste 90,000 – vor primii cat de curand o tableta Surface RT Tablet, un smartphone cu Windows Phone 8 pe el(cel mai probabil Nokia), si un PC care sa functioneze cu Windows 8.

Nu e prima data cand compania americana face astfel de gesturi pentru angajatii sai. Prin 2010, cand abia se lansa Windows Phone 7, tuturor celor care lucrau acolo le-au fost oferite telefoane cu acest OS. Dar daca stam bine sa ne gandim, WP7 nu a fost un produs asa de reusit, asa ca nu stiu cat de buna a fost decizia :-).

Avantajele sunt multiple. Nu numai ca aceste cadouri ofera un suport moral, dar in acest fel, toti angajatii Microsoft vor fi mult mai familiarizati cu produsele lor. Mai ales pentru cei care lucreaza la service-uri, si de acum incolo se vor pregatii si mai bine pentru eventuale probleme tehnice.

Tags: , , , , , , , ,


Back to Top ↑