Altele iCar 2

Published on August 4th, 2012 | by Sorin

Comments

Apple a dorit sa-si construiasca propria marca de autoturisme

Marul din Cupertino nu se opreste prin a ne surprinde cu fel de fel de declaratii prin care arata ce planuri a avut compania de-a lungul activitatii sale.  Apple, acum un brand renumit in calculatoare, smarthphone-uri si tablete a dorit la un moment dat sa fie renumit si in lumea automobilelor. O recunoaste chiar vicepresedintele de marketing al companiei Phil Schiller intr-unul din procesele Apple vs. Samsung desfasurate in California. Acesta a declarat ca Apple a considerat sa construiasca un autoturism sau chiar o camera foto/video.

Aceasta declaratie adevereste, intr-un fel, zvonurile de acum cativa ani de zile in care Apple si Volkswagen puneau la cale constructia unui autoturism. Probabil “iCar” a fost un concept real insa, din pacate, nedus la sfarsit. Ar fi fost frumos sa nu mai avem nevoie de chei ci sa ne pornim autoturismul cu un iPhone care la conectarea cu interfata auto sa ne conduca la cel mai apropiat… Apple Store.

In ceea ce priveste camera foto/video sunt sanse mici sa vedem o iCamera pe piata in anii ce urmeaza. iPhone 4S dispune deja de un senzor foto de 8 MP si cel mai probabil ca urmatoarele iDevice-uri vor avea o camera imbunatatita. O camera marca Apple nu ar fi  avut mare succes pe piata unde Canon si Nikon o domina semnificativ. Cu siguranta am fi fost atrasi de designe-ul unic device-ului si de interfata iOS cu functii de editare pe loc a fotografiei.

In final, cum credeti ca ar fi aratat iCar?

Tags: , , , , , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati