Internet ubisoft_hacked

Published on July 3rd, 2013 | by Silvia

Comments

Baza de date Ubisoft atacata de hackeri

Ubisoft, cunoscuta pentru celebra serie de jocuri video “Assassin’s Creed“, a anuntat ca baza de date a fost hack-uita si sfatuieste ca toti utilizatorii sa isi schimbe parolele cat se poate de repede.

Am descoperit recent ca unul dintre site-urile noastre web a fost exploatat pentru a avea acces neautorizat la unele dintre sistemele noastre on-line.. In timpul acestui proces, am aflat ca datele au fost accesate ilegal din baza de date a contului nostru, incluzand nume de utilizator, adresa de e-mail și  parole criptate. “, a declarat Ubisoft. De asemenea, a mai adaugat ca nicio informatie personala legata de plata este stocata in baza de date, asta insemnand ca niciun credit sau card de debit nu a fost furat.

Totusi, cei care au un cont Ubisoft ar trebui sa schimbe parolele numaidecat; asta fiind valabil pentru oricare alte servicii web unde folosesc aceleasi parole.

Fără a intra în detalii legate de atac, Ubisoft a afirmat că a luat măsuri pentru a începe “o investigație amanuntita cu autoritățile relevante,  experți în securitate interni si externi“, cu privire la încălcarea securității datelor. De asemenea, compania a declarat ca exploreaza “toate mijloacele disponibile pentru a extinde și consolida” măsurile de securitate.

 

 

Tags: , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati