Altele Redfoo photos and images

Published on September 25th, 2012 | by Horia

Comments

Castiga trei invitatii la LMFAO!

Concurs! Castiga trei invitatii la primul concert din Romania al celor de la LMFAO!

Daca nu ti-ai cumparat inca bilete pentru la concert din diferite motive dar vrei neaparat sa mergi, noi cei de la Wotan.ro impreuna cu organizatorii Unilife iti oferim sansa de a castiga o invitatie single din cele trei puse la bataie!

Ce trebuie sa faci este extrem de simplu. Da-ne like si share la pagina noastra de facebook (www.facebook.com/wotanro), iar apoi, raspunde printr-un comentariu (postat aici sau la poza de pe facebook), la urmatoarea intrebare:Care este melodia ta preferata a celor de LMFAO si de ce? 🙂

Concursul incepe in clipa aceasta si dureaza pana Duminica, 30 septembrie. Castigorii vor fi alesi prin tragere la sorti, iar apoi acestia vor fi contactati printr-un mesaj pe Facebook. Mai multe detalii despre eveniment gasiti pe paginilehttps://www.facebook.com/events/352340141517773/ sihttps://www.facebook.com/UnilifeRo .

PS: Concursul merge pe facebook deja de aseara, am uitat eu sa il postezi si aici 🙂

Tags: , , , ,


Comments

 1. Melodia mea prferata a celor de la LMFAO este Shots, pentru ca hmm… este perfecta la orice petrecere si nu numai. Iti da energie si te face sa dansezi incontinuu. :p a, si videoclipul este excelent, mai ales faza cand zice ,,The ladies loves us…”. :))

 2. Moraru Madalina says:

  Melodia mea preferata este Champagne Showers pentru ca este plina de energie, te face sa vrei sa dansezi indiferent unde esti sau cu cine esti, in plus, videoclipul e genial!

 3. Aldea Silviu says:

  melodia mea preferata este LMFAO Sexy and I Know It deoare ce este cea mai energica melodie si nu se va demoda niciodata indiferent de curentul muzical.

 4. nita mihaela-alexandra says:

  melodia ”shots”: energy, funny…. nu cred ca e vreo melodie pe care sa te plictisesti.they are cool!!!

Back to Top ↑
 • Top Noutati