Sport no image

Published on July 12th, 2009 | by Horia

Comments

Ce am fost si ce am ajuns

Sunt stelist de la 4 ani, de cand am inteles ce e ala fotbalul. Am vazut nenumarati jucatori trecand prind Ghencea.Preferatii mei, dintre cei care au fost sunt: Thereau, Hamutovski, Pepe, Mendoza, Dica, Radoi, Vali Badea, Tiago. Fiecare dintre cei de mai sus au un singur lucru comun: daruinta. Fiecare se agita, alerga, tipa pe teren timp de 90 minute. Imi venea sa plang aseara cand ma uitam la echipa Stelei, unde 20 si ceva de jucatori, parca nu jucau pentru Steaua, jucau cu un dezinteres total. Nu ma refer numai la meciul de aseara, ci la intreg sezonul trecut. Asa joaca Steaua, plicticos, dezinteresata.
Unde sunt pasele de 30 metrii de pe vremea lui Protasov, unde sunt dribligurile facute pe vremea lui Zenga, unde sunt sprint-urile si suturile de pe vremea lui Olaroiu? S-au dus, toate, rand pe rand…Am plans si m-am bucurat pentru echipa din Ghencea, cu toate ca nu pierdeam si nu castigam niciodata nimic indiferent de rezultatele echipei.

Va luati toti de Banel acum, dar in urma cu cativa ani, cand dadea golul calificarii cu Rapid, cand executa Betis Sevilla de unul singur il adorati toti.

Va luati toti de Ovidiu Petre, dar uitati ca este unul dintre cei mai buni inchizatori din tara, sau a fost, selectiile lui la echipa nationala spun totul.
Va luati toti de Lacatus, dar ce preferati?Sa fi ratat golul din finala 86′, sa nu fi dat toate acele goluri splendide pentru Steaua in cariera, sa nu fi luat atatea titluri cu Steaua, sau sa fi distrus un sezon acum din postura de antrenor?
Va luati toti de Becali, il faceti cioban, dar pe banii cui s-a dus Steaua de 3 ori consecutiv in UCL, si pe banii cui am jucat semifinale de Cupa Uefa? Pe Becali il numesc personal, un rau necesar.
Bergodi a fost primit cu surle si trambite, insa daca Steaua o sa ia mai mult de 3 goluri in primele 5 meciuri, o sa fie huiduit de intreg stadionul. Mint. Nu de intreg stadionul, de oamenii cu IQ sub 25.
Injurati pe forum-uri, site-uri etc ca niste copii ca nu a pus bine echipa in teren antrenorul, ca a jucat prost unul din jucatori, dar daca tot stiti sa criticati atata, de ce nu va faceti jucatori si/sau antrenori?
Imi pare rau pentru Steaua, imi pare rau pentru fotbalul romanesc la general.

Tags: , , , , ,


Comments

 1. cartim says:

  Sunt polist (TM).
  IQ -ul considerat retard incepe la 85 ,cei care au 25 sunt “legume”.
  Imi place blogul tau si imi pare rau de fotbalul romanesc.

 2. PiSsIcUtZa:* says:

  Marfa:X

Back to Top ↑
 • Top Noutati