Sport

Published on August 21st, 2009 | by Horia

Comments

Ce pretentii mai aveti?!

Dinamo-Slovan LiberecToti erati siguri ca o sa bateti dupa un 4-0 la Piatra Neamt. Dar cu cine ati jucat ma sa aveti asa mai pretentii? Cu o echipa de tineri, care erau bucurosi daca treceau macar de un adversar si daca le iesea o pasa corecta? Nu v-ati lamurit dupa anii trecuti? Ok, sa zicem, cu Lazio care era echipa mare, va considerati deja calificati in UCL, dar episodul de anul trecut cu NEC ar fi trebuit sa fie dus cu apa rece! Daca asta e prea in trecut, ganditi-va la meciul de acum 2 etape, in care ati pierdut jenant. Ca jucati in 9, nu e o scuza asa de mare, Dinamo ar fi trebuit sa fie peste echipa aia la toate capitolele jucand si in 6 oameni. Dupa meci, chiar Torje “Cel Mare” a declarat “Se pare ca nu ne-am invatat lectia de a nu mai pierde cu echipele mici”. Bai, cu tot respectul, nu le bateti pe alea mici, ce pretentii sa mai aveti cu echipe mari, facand aluzie ca Slovan este echipa mare.

Popescu nu a facut absolut nicio greseala cand a numit Dinamo echipa de rebuturi.  Pai asa e! Zicu,Moti, Tamas, Niculescu, Andrei Cristea si lista continua lejer sunt “mari” fotbalisti care au plecat la echipe mai mici, chiar si in Cipru, si nu au fost capabili sa confirme! Oamenii care i-au trimis inapoi in tara nu au factu-o fara niciun motiv, si acei oameni au un IQ mai mare decat Turcu, Badea, Borcea si restul conducerii de la Dinamo.

La ce va astepati cand aduceti o nulitate de antrenor pe banca?! O zic fara niciun pic de rusine! A castigat vreun meci fara sa se baga actionarii peste ei?! Reducetii lui Danciulescu salariul, si dati-le la toti  betivii, la toti nesimtii si huliganii care umba prin baruri mereu salarii de 400.000-500.000 euro, fara sa joace aproape deloc! Cazul Mitea se aplica aici.

Acum schimbati si comisiile la UEFA, sa va scape de pedepse, ca l-ati dat afara pe Huzu dupa ce suspendarea lui Kapetanos a fost de doar o etapa. Aduceti voi arbitrii straini ca degeaba o faceti. Aia nu stiu ca voi sunteti Dinamo si ca trebuie sa va avantajeze mereu, in concluzie, rezultatele va vor face sa asteptati calificarea in Liga Campionilor.

Cel mai rau imi pare numai de istoria clubului, care a dat multi jucatori foarte buni, pentru ca acum toti suporterii, jucatorii, conducatorii calca in picioare toata aceasta istorie cladita in cateva zeci de ani!(cateva exceptii)

Acum ca tot vine suspendarea de cel putin un an, o sa aveti mai mult timp sa va antrenati, pregatiti pentru Liga Campionilor!

Tags: , , , , ,


Comments

 1. Eminem says:

  de acord cu tie huuua muie dinamo muie dinamo.desi sunt dinamovist am ajuns la capatu rabdarilor muieeee MUIE!!!!

 2. blonda says:

  LIGA CAMPiONILOR INTERZISA CAINILOR……cel mai grav e k snt dinamovistaX(

 3. xizard says:

  Nu ma mira …

  PS: dinamovist convins 🙂

  PS2:CAINE PANA LA MOARTE …. :)) da am curajul sa mai zic asta

 4. cartim says:

  Cu suspendarea au scapat relativ usor, pacat de imaginea stricata…..

Back to Top ↑