Smartphones Applelogo

Published on July 18th, 2013 | by Silvia

Comments

Cele mai bune 8 boxe pentru iPhone

Gasirea unei boxe ideale pentru smartphone-ul tau poate fi o corvoada. Cu o multime de optiuni din care sa alegi si un anumit buget pentru selectii high-end, poate fi dificil sa gasesti una care se potriveste nevoilor tale.

1. JBL Micro Wireless

JBL Micro Wireless este o boxa foarte acesibila. Usoara si compacta, este suficient de mica pentru a incapea in buzunar. Ea are, de asemenea, o bucla in partea de sus pentru agatat sau montaj. Boxa este compatibila Bluetooth cu mufe audio pentru dispozitive nonBluetooth si se incarca prin intermediul cablului USB. 

JBL

2. Bose Soundlink Mini

Soundlink Mini dispune de o carcasa din aluminiu eleganta si robusta pentru portabilitate durabila. Boxa este compatibila Bluetooth si aminteste de cele mai recente sase dispozitive de conectivitate rapida. Vei gasi un jack audio pentru dispozitive nonBluetooth; cu toate acestea, Soundlink Mini nu are un difuzor integrat. Cu o rezistenta a bateriei de pana la 7 ore, boxa, de asemenea, merge in timp ce se incarca.

Bosesoundlink

3. Beats by Dre

“Pilula” este de dimensiuni ceva mai mari si nu se zgarceste cand vine vorba de sunet. Alte beneficii includ conectivitate “tap-to-pair” pentru telefoanele NFC, permisiunea de a te conecta la dispozitive non-Bluetooth, rolul de intermediar care ajuta la detectarea dispozitivelor Bluetooth active  plus conectarea la o alta boxa sau un home system prin intermediul portului extern. De asemenea, pilula are capacitati de speaker, lucru care il au doar foarte putine dintre rivalele sale.

Beatspilll

4. Satechi Divoom Bluetune

Bluetune este o boxa cu un sunet comparabil cu pretul sau redus. Oferă frecventele joase mai bine decat altele de dimensiunea sa, care este mai mica decat o doza de suc si poate incapea, de fapt, intr-un suport pentru pahare. Bateria rezista 6-8 ore avand o portabilitate usoara. Bluetune are microfon iar difuzorul este activat. In plus, Bluetune areun port audio extern, astfel incat sa poti conecta casti sau alte sisteme de sunet in difuzor.

Satechibluetune

5. UE Boom

UE Boom este o alta boxa foarte accesibila, suficient de rezistenta pentru utilizarea in aer liber, datorita rezistentei sale la apa si pete. Dimensiunea sa compacta o ajuta sa isi gaseasca usor un loc in geanta ta. Bateria rezista 15 ore; destul de mult pentru o boxa Bluetooth, cu un sunet la 360 de grade. In plus, poti conecta doua difuzoare si sa faci un sistem de sunet cu separare stereo. La fel ca si pilula lui Dre, si Boom are apacitati de speaker.

UEboom6. Sony SRS-BTX500

Desi nu este la fel de portabila ca celelalte modele enumerate mai inainte, BTX500 are un sunet puternic, ce poate umple o camera. Si ea este compatibila Bluetooth si are functia “tap-to-pair”  si capacitate de speaker intalnite si la Beats. Poti sa iti incarci telefonul prin intermediul cablului USB, iar boxa include o mufa prin care poti conecta si alte dispozitive.

sony-srs-btx500

7. Jawbone Jambox

Jambox este o boxa optim portabila, care ofera un sunet bogat si echilibrat. De asemenea, are un design elegant si minimalist, care este usor de utilizat. Boxa are capabilitati de speaker si Bluetooth. Jawbone are si aplicatii online, care pot completa Jambox. Mai mult, poti face acum propriul Jambox personalizat prin alegerea culorilor carcasei si butoanelor.

jawbonejambox

8. B&O Play Beolit 12

Beolit ​​12, unul dintre produsele din linia B&O a Bang & Olufsen ramane in continuare la un pret “voinic”, care ar putea sa merite daca esti dispus sa dai peste 800$ pentru sunet high-end si design lifestyle. Boxa AirPlay este portabila, cu un maner robust si o suprafata antialunecare . Bateria dureaza opt ore, sau pana la patru-cinci la folosirea AirPlay. In timp ce pune muzica poate sa si incarce dispozitivele cu iOS si, de asemenea, are porturi si pentru dispozitive care nu au iOS.

Beolit12

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑