Filme&Seriale red-dawn03

Published on August 3rd, 2012 | by Horia

Comments

Chris Hemsworth si Josh Hutcherson in teaser-ul ‘Red Dawn’

Cele doua star-uri de la Hollywood fac echipa pentru a salva pe toata lumea in primul teaser al filmului “Red Dawn”. Lansat in mediul online prin ET, sneak-peek-ul ii are in centru pe Chris Hemsworth si Josh Hutcherson care isi pun in evidenta talentele de lupta, pentru a infrunta trupele nord-coreenne, care le invadeaza oraselul linistit intr-o dimineata.

Intr-un mod socant, in Statele Unite s-au infiltrat trupe straine, iar orasul lui Chris si Josh, unul mic, devine tinta principala. Rapid si fara vreun avertisment, cetatenii sunt luati prizonieri, iar orasul in care locuiau este cucerit imediat. Caracterele celor doi actori sunt deteterminate sa raspunda cu aceasi moneda strainilor, asa ca impreuna cu un grup de tineri patrioti se ascund in padure si incep sa se antreneze. Sunt insipirati de catre mascota liceului pe care l-au facut si se auto-denumesc “The Wolverines”, formand un grup de luptatori de guerilla.

“Red Dawn” este regizat de catre Dan Bradley si este programat sa fie lansat in cinematografele din Statele Unite pe 21 Noiembrie anul viitor. Pe langa Chris si Josh, casting-ul mai este format din Josh Peck, Adrianne Palicki, Jeffrey Dean Morgan si Isabel Lucas. Fiul lui Tom Cruise, Connor Cruise, isi va face debutul pe marile ecrane cu acest film.

Vizionare placuta la clip ! 🙂

Tags: , , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati