Internet Amazon-and-youre-done-640x482

Published on August 24th, 2012 | by Horia

Comments

Conferinta de presa Amazon pe 6 Septembrie

Saptamana aceasta, joi mai exact, presa din intreaga lume a primit niste invitatii misterioase din partea lui Amazon. Acestea ii invitau pe jurnalisti in California unde ar urma sa se organizeze o conferinta de presa.


Daca pentru un nou Kindle Fire, un prim smartphone sau orice altceva nu se stie inca. Zvonurile au spus multe in ultima vreme. Dar trebuie sa fim sinceri, zvonurile vor ramane mereu zvonuri, foarte putine din acest domeniu sunt adevarate pana la capat.

Aproape sigur va fi lansata tableta care ar urma sa contra-atace Nexus 7-ele de la Google. Dar daca cei de acolo vor sa se bata si  pe domeniul tabletelor? O versiune mini lansata inainte de noul iPad Mini sau ceva mai mare care ar forta pe Apple sa se puna la munca pentru un iPad 4 adevarat? Daca chiar va fi o tableta, va fi peste Microsoft Surface sau mai jos? Intrebarile sunt extrem de multe, si cred ca exact acesta a fost scopul acelor invitatii.

De un lucru sunt sigur. Pe 6 Septembrie lumea o sa stea cu ochii in monitoare si la televizoare pentru a vedea exact despre ce este vorba. Defapt daca stau sa ma gandesc luna viitoare va fi una nebuna in domeniul IT-ului(cam asa cum a fost Iunie vara aceasta). Prima lovitura, din punct de vedere cronologic este programata de Amazon. Sau cineva sta la colt si pregateste o surpriza?

 

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati