Altele google-glasses.top_

Published on June 30th, 2012 | by Horia

Comments

Cu si despre ochelarii Google

Echipa care se ocupa de dezvoltarea ochelarilor Google a publicat vineri mai multe video-uri in care prezinta detaliat cum se folosesc “Google Glasses” si la ce sunt utili. Utilizarea este ceva mai practica, decat saritul din avion deasupra orasului San Francisco si imortalizarea momentului. (fotografiile de mai jos sunt facute tot cu acesti ochelari, in aer)

In prilmul filmulet, numit Madame & Bebe Gayno  care are 1 minute si 56 de secunde, membra echipei Google, Laetitita Gayno foloseste ochelarii pentru a face diferite fotografii speciale cu noul sau nascut. Cu ajutorul functiei Google Hangout, o prezinta pe fiica sa si familiei in Franta.

Video-ul este senzational as putea spune, pentru ca face fotografii instantanee(din cate se vede), lucru apreciat de oricine foloseste pozele pentru a tine minte anumite momente importante in viata. Pacat insa ca share-ul se face doar cu Hangout, ar trebuii integrat si Skype-ul sau Facebook-ul, altfel irosindu-se acest feature. Sa fim sinceri, in ciuda numarului de 250 de milioane useri inregistrati, sunt foarte putini care se logheaza zilnic pe G+ si il folosesc la maxim.

Momentan, o editie speciala pentru dezvoltatorii de aplicatii a fost facuta publica, la pretul de 1500$, cat pentru restul de constumatori, nu ne putem astepta inainte de 2014 la ceva oficial din pacate. Video-ul mai jos, vizionare placuta !

Tags: , , ,


Back to Top ↑