Evenimente DSC_0080

Published on September 17th, 2012 | by Horia

Comments

Cum ne-am distrat la Hospitality Romania

Asa cum am anuntat acum ceva vreme tot pe aici, am fost si noi prezenti la Hospitality Romania. Ne-am intors de acolo simtindu-ne foarte bine si cu bateriile incarcate pentru scoala care a inceput astazi(bleah).

Pentru ca o vara plina de distractie nu se putea incheia decat cu un party pe masura,cei de la Hospital, Logistics si High Contrast le-au pregatit tinerilor un sfarsit de vacanta nemaipomenit. Vineri, 14 septembrie 2012, ne-au incantat cu prezenta la Arenele Romane alaturi de alti artisti precum  MC Wrec, rezidentul Hospitality London  si brazilianul S.P.Y. Cei de la Logistics ne-au mai vizitat acum 2 ani, aceasta fiind cea de-a 2-a reprezentare pe meleagurile noastre.

Show-ul a inceput in forta pe la ora 23, in ritmuri de drum and base si i-a tinut pe cei aproximativ 3000 de spectatori in priza pana in zorii zilei de sambata. Artistii ne-au incantat cu remixuri precum „Love has gone”, a lui Netsky si „Niggas In Paris”, a lui Kanye West.

Felicitari pentru organizare si efortul depus. Sonorizarea bunicica, oamenii s-au comportat decent, fiind incantati mai ales ca berea a fost redusa la 5 lei. Exceptand micile incidente, care bineinteles ca nu pot lipsi de la astfel de evenimente, totul a fost reusit.

Cei la Arena dnb ne-au aratat in repetate randuri in ultima vreme ca stiu sa organizeze o super-petrecere. Acum nu putem face nimic, decat sa le asteptam pe urmatoarele :-).

O serie destul de lunga de fotografii si un video foarte tare gasiti la colegii de la uzr.ro pe site. Mai exact aici.

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati