0

Echipa

Povestea noastra, a redactorilor si editorilor de la Wotan, se scrie separat pana la un anumit punct. Ce ne uneste este o pasiune pentru tehnologie si pentu noutate. Initiativa de a scrie la comun a venit prima oara in vara anului 2010, cand Horia si Sorin au inceput sa “compuna” pe bloguri separate, dar avand la comun numele de Wotan. De atunci, site-ul a trecut prin diferite schimbari si teme, echipa de redactori modificandu-se periodic. Forma actuala a fost stabilita in primvara anului 2013, iar activitatea nu a fost continua, din pacate, din cauza faptului ca fiecare dintre noi este ocupat cu liceul sau cu facultatea 🙂 Speram ca de acum inainte sa mearga totul mai bine

TBA.

Pentru ca am zis ca povestea se scrie separat, iata cate ceva despre fiecare in parte.

Horia-Alexandru Calin

Cateva randuri despre mine: Ce pot spune? “Blogguiesc” de aproape 4 ani deja, si am inceput sa scriu din placere, mai intai despre sport, apoi filme, iar apoi articole filozofice, cu care am contribuit si la revista liceului unde invat. Cochetez si cu proza, dar destul de rar in ultima vreme ce-i drept, fiind ocupat cu dezvoltarea Wotan-ului.  Ceea ce e de stiut la mine este faptul ca sunt un optimist, si incerc sa transmit aceasta stare si celor din jurul meu prin articole sau prezenta de spirit.

 

Sorin-Cristian Miu

Photo 23.03.2012, 12 52 07

Cateva randuri despre mine: Am devenit un iubitor de tehnologie de cand mi-am stricat jucaria mea preferata incercand s-o repar. Mai tarziu mi-am stricat calculatorul, de asemenea am incercat sa-l repar. Apoi am descoperit internetul, sursa mea de rele si de bune. Am ales sa culeg doar partea buna din el si sa-i tin la curent, pe cei ce doresc, cu noutatile din IT. Scriind pe blog de aproximativ un an si certandu-ma cu alti pasionati ca mine pe forumuri, pe diferite subiecte, pot spune ca am o experienta ce se dezvolta odata cu auzitul unei stiri noi: incontinuu. Prietenii imi spun “biscuite”. Nu face rau nimanui daca mananci peste masura, e gustos si, ca pret in magazine, nici foarte scump. Aceleasi calitati are si informatia. E buna oricand, oricui.

 

Silvia Ureche

pozawt

Cateva randuri despre mine: Nu am “blogguit” niciodata, dar de compus, compun de ceva vreme, aceasta activitate intensificandu-se in urma cu un an, intervenind si scrisul poeziilor, comentariilor si analizelor literare. Din scrierea acestor randuri, cred ca v-ati dat seama ca invat intr-o clasa de profil uman, respectiv filologie. Expresiile care m-ar descrie cel mai bine ar fi “Visele sunt realitatea mea” si “Daca faci un lucru, ori il faci bine, ori nu il mai face deloc”, restul trasaturilor caracterului meu reiesind probabil din post-urile mele. Asadar, aceasta sunt eu foarte pe scurt, bucuroasa sa ma alatur echipei si dornica de a contribui la ridicarea site-ului la cote cat mai inalte.

 

Mihai Iorga

1

Cateva randuri despre mine: Imi place sa ma descriu ca fiind diferit fata de ceilalti, cu o altfel de gandire si cu o personalitate puternica. Ador sa pun intrebari, sa aflu raspunsuri, sa socializez, sa fac ceea ce vreau de fiecare data si detest sa fiu fortat sa fac anumite lucruri doar pentru ca asa trebuie. As mai putea spune despre mine ca sunt o fire extrem de sportiva, urmaresc orice tip de sport, iar handbalul il practic la nivel de performanta. In echipa Wotan am intrat datorita lui Horia, care are un caracter destul de asemanator cu al meu(sau eu cu al lui :D), mi-a propus sa devin redactor. Mi-a suras ideea, fiindca sunt pasionat de tehnologie, si am acceptat. Wotan este un proiect micut, dar sper ca vom creste si vom reusi sa facem din site-ul nostru o adevarata sursa de informatie pentru iubitorii de IT&stuff.

 

Nicolae Baboi

Cateva randuri despre mine: Nu pot spune foarte multe despre mine, deoarece ma gasesc la limita dintre copilarie si maturitate dar, fiind o persoana comunicativa si serioasa, m-am alaturat echipei Wotan sperand sa progresez in ale tehnologiei alaturi de restul celor implicati. Sunt o fire prietenoasa, ambitioasa,sociabila, optimista si imi place sa calatoresc pe 2 roti.

 

 

 


Comments are closed.

Back to Top ↑