IT&Tehnologie attnote

Published on July 7th, 2012 | by Horia

Comments

Ecranul lui Galaxy Note 2: 5.5 inci?!

Sunt sigur ca si acum, la cateva luni bune dupa aparitia lui Note pe piata, sunt destui care se uita la ecranul lui si spun ceva de genul: “Bai, cam prea mare ecranul asta. Oare ce-ar fi fost daca era si mai…”. Se pare ca oameni din acestia sunt chiar si in Korea, si vorba s-a imprastiat pana la sediul Samsung, care au decis sa puna in aplicare acest “…ce-ar fi fost daca…”.

Conform unor publicatii din Marea Britanie, Samsung ar urma sa prezinte urmatorul model de Galaxy Note, cu un ecran cu 0.2 inci mai mare decat precedentul, ajungand la 5.5 inci.. Evenimentul ar trebuii sa se desfasoare chiar in vara aceasta, peste o luna, la IFA-ul din Germania.

Bine inteles, nu doar display-ul va primi un upgrade. Telefonul va avea un procesor quad-core, al carui model exact inca nu a fost precizat(dar cel mai probabil un Exynos 4 Quad) si o camera de 12-13 megapixeli, fata de cea curenta care are doar 8. Colac peste pupaza, sistemul de operare este zvonit ca ar fi ultima versiune de la Android, si anume Jelly Bean, dar acest detaliu nu este sigur inca.

Nu pot sa ma opresc din a compara ecranul acestui Samsung cu tableta produsa de Asus special pentru Google , Nexus 7. Adica serios, a ramas o diferenta de doar 3.8 centimetrii intre smartphone-uri si tablete, iar performantele sunt destul de apropiate. Ba chiar as putea adauga un plus pentru Note, acel stilus facand o diferenta enorma pentru “graficieni”, sau alti pasionati ai acestui domeniu.

Intrebarea mea este simpla: cand o sa devina mare…prea mare?!

Tags: , , ,


Comments

  1. Bancuri says:

    Buna ziua
    Imi cer scuze ca va deranjez insa va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri.  (daca sunteti de acord la mine titlul este Bancuri iar linkul http://bancuri.iasi365.com)
    Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra( adresa mea de mail este corcosan@yahoo.com).
    O zi buna va doresc

Back to Top ↑
  • Top Noutati