Evenimente Samsung-Galaxy-Note-3

Published on August 21st, 2013 | by Horia

Comments

Galaxy Note 3 ajunge in Septembrie !

Unul dintre cele mai asteptate telefoane ale toamnei, smartphone-ul de la Samsung va ajunge pe piata la inceputul toamnei. Galaxy Note 3 urmeaza sa fie lansat pe 4 Septembrie, cu putin timp inainte de IFA Berlin, si va fi livrat in magazine in decursul aceleiasi luni.

Samsung-Galaxy-Note-3

 

Concurenta este deja pregatita sa raspunda, cu modele foarte puternice si asemanatoare de la Sony sau HTC, dar cel de-al treilea “mastodont” din seria Galaxy Note este un must-have pentru cei care prefera telefoane-tableta. Pentru ca se cunosc deja specificatiile telefonului, le vom trece si noi rapid in revista. Terminalul urmeaza sa vina cu un ecran FullHD de 5,68 inci de tip Super AMOLED. Procesorul acestuia va depinde de piata unde urmeaza sa fie comercializat, cel mai puternic find un Octa-Core cu o frecventa de 1,8 GHz, dar existand si versiuni mai slabe si ieftine pentru cei cu un buget mai redus. 3GB de RAM va avea alocati acest model, pentru a face fata unui multi-tasking cat mai complex. Camera de 13 Megapixeli si memoria interna de pana la 64 GB nu fac decat sa perfectioneze un telefon care pare ca nu mai are nimic de imbunatatit πŸ™‚

Sistemul de operare va fi cel mai probabil Android 4.3 Jelly Bean, iar multumita dotarilor hardware foarte avansate, update-ul la versiunile urmatoare se va face fara probleme. Eu am simtit personal cam toate versiunile de Android, pe telefoane cu 1 GB RAM sau 2 GB RAM, si pe diferite procesoare, si trebuie sa spun ca atuul principal al acestui Galaxy Note 3 va fi reprezentat de acei 3GB RAM. Diferenta dintre 1 si 2 este extrem de mare in fluiditatea aplicatiilor si in rularea sistemului, asa ca sunt destul de sigur ca Β in momentul in care vei avea 3 GB, vei putea sa iti dai seama de avantajele unei memorii RAM mai mari, indiferent de clasa de utilizator in care te incadrezi.

Va fi o “bataie” generala la Samsung intre Galaxy S4 si Galaxy Note 3, dar mai ales intre utilizatorii acestor doua telefoane. Eu as vrea sa le testez pe rand ca sa imi pot face o parere exacta despre fiecare in parte, iar la final ma voi pronunta. πŸ™‚ Voi ce ati prefera?

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati