Internet biking-turn-by-turn-google-1

Published on August 30th, 2012 | by Silvia

Comments

Google aduce navigarea ghidată vocal Turn-by-Turn pentru biciclete pe Google Maps

Direcţiile de ciclism pe Google Maps nu sunt nimic nou pentru utilizatorii din Statele Unite sau Canada, dar începând de azi, Google le va permite şi utilizatorilor Android să obţină direcţii turn-by-turn ghidate vocal pe durata plimbărilor cu bicicleta. 😀

Riderii, Google spune, că acum “montându-şi dispozitivele pe ghidoane, vor vedea curbele ce urmează şi vor folosi modul speaker pentru a auzi direcţiile ghidate vocal“. Direcţiile turn-by-turn pot ajuta de asemenea la evitarea pantelor abrupte, mai specifică Google.

Actualizarea de astăzi aduce de asemenea direcţii de ciclism pe Google Maps pentru Android pentru alte 10 ţări care au obţinut această trăsătură pe desktop luna trecută (Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Finlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveţia şi Marea Britanie).

În total, Google Maps acoperă acum aproximativ 330,000 mile de “linii verzi” pe Google Maps. Acestea includ şi trasee dedicate bicicletelor (colorate cu verde închis), străzi cu piste pentru biciclete (colorate cu verde deschis) şi alte străzi recomandate pentru ciclism (linii punctate verzi).

Google plănuieşte să îşi extindă aplicaţiile pentru biciclete cu mai multe locuri şi declară că a lucrat cu grupuri ca Rails-to-Trails Conservancy şi comunitatea de ciclism pentru a oferi date de biking către  sute de oraşe în ultimii doi ani jumate de când a fost lansată prima oară această aplicatie. În zonele unde Google Map Makers şi direcţiile de ciclism sunt valabile, amatorii pot sugera trasee şi alte rute bune pentru biciclete care nu există încă pe Google Maps. 😀

Tags: , , , ,


Back to Top ↑