Evenimente Shoe

Published on March 16th, 2013 | by Nicolae Baboi

Comments

Google atrage atentia asupra sa cu noii ”Google Shoes”

Dupa ce a preluat domeniul noutatilor in tehnologie cu Google Glass, gigantul a atras atentia publicitatii anuntandu-si intrarea in si in lumea pantofilor tehnologizati cu noii lor Google Shoes!

Seful echipei de publicitate Google, Aman Govil, a purtat la un festival o pereche de pantofi Adidas modificati, pentru a demonstra presei modul in care pot fi folosite obiectele vestimentare pentru a comunica cu cei din jur si a fi conectati non stop la internet.

Pantofii au abilitatea de a comunica persoanei care ii poarta daca are ceva programat pentru ziua respectiva, putand comunica si partaja datele cu un smartphone prin intermediul bluetooth-ului.

The show talking

Ideea din spatele pantofilor este similara conceptului gadgeturilor de fitness, fiind conceputi sa iti starneasca dorinta de a iesi si a-ti face exercitiile fara a fi nevoit sa iti parasesti retelele de socializare preferate.

De asemenea, pantofii au fost „dotati” cu un mic computer, accelerometru, senzor de presiune si un giroscopcare te vor tine la curent non-stop cu detaliile legate tine. Pantofii pot fi folositi si ca un handsfree, avand in componenta un microfon si difuzor care mai pot fi folosite si la ascultatul muzicii preferate la un nivel ridicat fara a te mai incurca de casti.

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati