Smartphones

Published on July 2nd, 2013 | by Sorin

Comments

HP dezvaluie planurile pentru un nou smartphone

In ciuda esecului lui webOS si a numarului de planger de plagiat catre HP, compania nu renunta cand vine vorba de piata smartphone-urilor, declarand pentru The India Express ca “HP trebuie sa fie in joc”.

Intr-un interviu recent,  Senior Directorul de la HP din regiunea Asia Pacific a dezvaluit ca se lucreaza la un nou smartphone ce spera sa ofere o experienta diferentiata, in timp ce isi mentin atentia si asupra propriei linii de tablete, notebook-uri si PC-uri all-in-one. Zvonurile de la inceputul anului vorbeau despre HP cum ca ar lucra la o tableta Android si la un posibil smartphone de asemenea.

In 2010, HP a cumparat Palm pentru 1,2 miliarde de dolari pentru a intra pe piata smartphone-urilor dar a esuat datorita atractiei mici a webOS-ului, lipsa de stocuri si probleme de livrare. In ciuda raspunsului negativ din partea publicului, compania pare determinata sa reintre in joc.

“Raspunsul este da, dar nu pot spune un termen limita”, a spus directorul. “Ar fi prostesc daca am spune nu.” Dupa parerea noastra a fost prostesc pentru HP sa omoare webOS in primul rand.

Tags: , , , ,


Back to Top ↑