IT&Tehnologie prephone-900-75

Published on September 15th, 2012 | by Horia

Comments

HP lucreaza la un nou smartphone

Ultima oara cand am auzit asta nu a iesit prea bine. Isi aduce cineva aminte de perioada aceea cand internetul era plin de critici la adresa lui WebOS? Toata scena s-ar putea repeta destul de curand. 🙂

CEO-ul companiei HP, Meg Whitman a confirmat unele zvonuri recente, conform carora firma sa ar urma sa reintre pe piata smartphone-urilor. In ciuda dezastrului produs prin 2010 cu telefoanele Palm, aceasta a declarat pentru Fox Business Network ca HP lucreaza din nou la telefoanele-destepte, deoarece ele sunt viitorul in tehnologie, urmasi ai calculatoarelor.

“Suntem o companie de calculatoare, trebuie sa profitam de acest avantaj” – a mai spus Whitman in aceasi declaratie. Bine, mie mi se pare normal sa profiti din anumite puncte de vedere de acest lucru, dar dupa ce ai dat-o in bara asa rau prima oara, vorbesti mai putin cu presa si iti acoperi greselile.

Pana una alta sa nu uitam ca HP se concentreaza in prezent pe o noua linie de tablete cu Windows 8 ca sistem de operare, printre care si HP Envy X2, care a fost anuntata in cadrul IFA 2012. Sa vedem ce impact vor avea acestea, si abia dupa mai discutam de o piata cu totul diferita(a smartphone-urilor), unde competitorii sunt mai duri si produsele sunt mai greu de intrecut.

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑