Smartphones HTC_One_mini_converted (1)

Published on July 22nd, 2013 | by Nicolae Baboi

Comments

HTC anunta oficial lansarea noului One mini

HTC isi prezinta noul telefon ca fiind unul rapid, usor de manevrat datorita ecranului de 4,3 inch, dar la care nu s-au facut compromisuri in favoarea dimensiunilor.

Asa cum era de asteptat, HTC One mini dispune de un display de 4,3 inch, procesor dual-core 1,4GHz Snapdragon, 1GB RAM DDR2, 16GB spatiu de stocare intern, camera foto principala HTC UltraPixel Full HD si camera frontala de 1,6 MP.

Ceea ce il deosebeste fata de alte telefoane este HTC BoomSound, doua difuzoare frontale ce proiecteaza sunetul catre tine cu ajutorul amplificatoarelor integrate ce maresc puterea si claritatea sunetului.

Telefonul vine echipat cu suport LTE, busola digitala, senzor de lumina ambientala si o baterie de 1800mAh ce promite sa ofere pana la 20,7 ore de convorbire GSM, toate fiind adapostite de o carcasa din aluminiu.htc-one-mini-silver-en-f01-01

Desi un dispozitiv mai putin puternic fata de fratele sau mai mare, HTC One, care are de doua ori mai mult RAM, spatiu de stocare mai mare si un procesor quad core 1,7GHz, poate fi o alegere buna pentru toti cei care considera telefoanele HTC ca fiind prea „voluminoase”.

HTC One mini va fi disponibil din August doar in magazine special alese, lansarea la nivel mondial fiind programata pentru Septembrie.

Tags: , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati