IT&Tehnologie Jelly-Bean-pe-HTC-One-X

Published on September 23rd, 2012 | by Horia

Comments

HTC One X primeste update la Jelly Bean

Proaspetii posesori de HTC One X primesc inca un mare motiv de bucurie: upgrade la ultima versiune de Android: 4.1 Jelly Bean

Update-ul va fi transmis catre majoritatea telefoanelor achizitionate la liber, incepand cu luna viitoare. Pana la sfarsitul anului ne putem astepta ca toate modelele One X sa ruleze ultimul “desert” marca Google, indiferent de operatorul de telefonie.

Conform publicatiei pocket-lint.com, vestile bune continua sa vina pentru cei care vor sa isi cumpere un HTC in viitorul apropiat. Modele HTC One X+ si One XL care se pregatesc de lansare in viitorul apropiat vor rula ultimul sistem de operare de la Android inca din fabrica. Momentan nu exista niciun fel de informatii oficiale legate de telefoanele din seria One S, extrem de apeciate si raspandite in randul utilizatorilor.

Totusi, daca e sa ne luam dupa ce hardware au telefoanele din seria One, nici nu trebuie sa stam sa ne gandim ca update-ul la Jelly Bean este pe drum. Problema este doar una de timp. Deci ce spuneti? Aveti rabdare?

Tags: , , , , , , , , ,


Back to Top ↑