IT&Tehnologie iphone_5_jpg

Published on June 1st, 2012 | by Horia

Comments

Imagini posibile cu iPhone 5

Dupa lansarea lui Galaxy S3, au inceput sa circule zvonuri in legatura cu raspunsul care va veni din partea lui Apple. Multi i-au declarat pe americani deja infranti in batalia aceasta. Ce-i drept, nu i-am vazut niciodata pe cei din conducerea Apple sa duca razboaie la nivel de declaratii, asa ca nu m-as pripii la concluzii.

Se apropie data de 11 Iunie, cand este programat WWDC-ul developerilor Apple este posibil sa se lanseze si iPhone 5-ul, conform zvonurilor. Evenimentul are loc in San Francisco, iar oficial se va vorbii despre sistemul de operare si upgrade-urile sale, despre comatbilitatea aplicatiilor si despre  developarea aplicatiilor de orice tip: de la cele care te ajuta la matematica pana la jocurile video si editoare video. Biletele sunt vandute de mult, asa ca singura voastra sansa ar fi o pila la vreun nepot al lui Jobs :-).

Pe internet au aparut zilele trecute cateva imagini si un filmulet cu un telefon care seamana ca si design cu ce ne-a obisnuit Cook and co. pama acum. Singura mare diferenta ar fi ecranul mult mare, care ar venii ca un raspuns la cerintele repetate ale utilizatorilor. S-ar pune insa si mai mult problema bateriei, care si in prezent da rateuri la 90% din device-uri intr-un timp foarte scurt. Sper din tot sufletul sa se fi luat in considerare toti factorii daca chiar acesta va fi noul ecran.

Mie sincer nu imi place, ma asteptam sa se iasa din acest tipar al formei, si tocmai de aia sper sa nu fie acesta forma finala si oficiala. Va las filmuletul mai jos si astept si parerea voastra :-).

Tags: , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati