IT&Tehnologie ps3 vs xbox (1)

Published on August 13th, 2010 | by Sorin

Comments

iPad + iPhone = Future Gaming

Chopper 2 se numeste jocul de uneste cele 2 minunate device-uri ale Apple. Costa $3 pentru fiecare iPad/iPod Touch/iPhone ce are minim versiunea 3 iOs instalat.

Daca sunteti fan Apple, si va plictisiti… instalati pe iPad jocul, iar pentru un gamepad special mai platiti inca $3 pentru versiunea de iPhone sau iPod Touch. Astfel iPad va fi un ecran iar iPhone-ul sau iPod-ul Touch va fi telecomanda. Pentru o experienta si mai grozava, puteti conecta iPad-ul la plasma din sufragerie. In acest fel, bunicii te vor concura la scor ei avand experienta din al doilea razboi mondial.

Pana acum erau jocuri multiplayer iPad-iPad, iPhone-iPhone, iPod Touch-iPod Touch sau iPhone-iPod Touch. Sa speram ca in viitor se vor descoper moduri de gaming si Mac-iPad sau Mac-iPhone.

Ca tot vorbim de gaming… sa intram putin in categoria consolelor.

Microsoft dezvolta Project Natal inca de anul trecut. Anul acesta l-au lansat sub numele de Kinect.

Kinect este un senzor format din 2 camere video care scaneaza 3D miscarile unei persoane si le transpune in jocuri sau alte aplicatii. Fara alte telecomenzi. El v-a fi lansat in Noiembrie la pretul de €150 ( cu Kinect Adventures inclus ).

Noua consola Xbox 360 Elite Slim vine cu upgrade-uri importante: conectori pentru Kinect si HDMI, HDD de 250 GB, procesor si memorie video imbunatatite.


Cu acest “armament”, Microsoft se pare ca e decisa sa castige lupta in terenul consolelor. Are sanse, avand in vedere ca cei de la Sony practic au copiat Nintendo la categoria controller. Originalitatea consta in “becul” din capatul telecomenzii care poate avea mai multe culori. Nintendo nu da semne de noutati in modul de gaming; tot la controllere wireless ramane.
Deci… cum sa nu castige Microsoft jocul consolelor ?

Succes la gaming!

Tags: , , , , , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati