IT&Tehnologie ipad-mini

Published on August 26th, 2012 | by Horia

Comments

iPad Mini se lanseaza in Octombrie

Zvonurile, pentru ca aparent pe ele se bazeaza domeniul asta, au inceput sa circule din nou, anuntand ca iPhone 5 o sa fie lansat in Septembrie, cu o luna mai devreme decat a fost deja programata noua tableta de la Apple.

De curand a fost facut oficial printr-un comunicat de presa ca Apple va imparti in doua evenimente cu totul diferite lansarile noilor iDevice-uri. Totusi, directorii executivi ai companiei americane au tot dat indicii ca evenimentul ar fi unul singur. Cam nehotarati si ei, nu? 🙂

Un iPad Mini este asteptat de foarta multa vreme pe piata tabletelor, dar proiectul a fost amanat de foarte multe ori datorita ideilor lui Steve Jobs, care nu suporta ca angajatii sai sa creeze tablete mai mici de dimensiuni. Probabil daca fostul CEO ar mai fi fost in viata, nici nu am fi discutat acest subiect acum. Totusi, in ultimul an s-au tot scurs inforamtii si imagini cu o posibila tableta de 7.85 inchi de la Apple.

Daca lumea o sa se planga de ea odata lansata, sunt sigur ca cineva acolo sus o sa tot repete “Told ya!”. Cam asa a fost si cu iPhone 4S daca stau bine sa ma gandesc. 🙂

Avand in vedere sursele informatiilor, nu putem confirma in intregime acest eveniment din Octombrie, dar o data mai exacta de atat nu vom afla prea curand. Poate spre sfarsitul lui Septembrie. Ramanem cu asteptarea pana una alta.

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑