Smartphones iPhone 5 asamblat

Published on September 1st, 2012 | by Sorin

Comments

[VIDEO] iPhone 5 in “carne si oase”

In ultimele saptamani au tot aparut componente ale presupusului viitor iPhone 5, de la componentele exterioare (carcasa si geam) pana la placa de baza, senzorul foto si difuzoare. Putem spune ca lansarea viitorului iPhone e mai aproape decat cea oficiala (12 septembrie 2012) intrucat aceste componente au fost asamblate rezultand un preview fizic al iDevice-ului.

 

La prima vedere se poate observa un ecran mai mare (4 inchi) si pozitia camerei frontale deasupra difuzorului si nu in stanga sa cum ne-am obisnuit de 2 generatii.

 

La o mica comparatie cu predecesorul iPhone 4 se poate observa ca “5-ul” are senzorul foto in aceeasi pozitie insa mult mai mic. Nu stim calitatea foto/video a acestui senzor dar se “aude” ca ar avea 8 megapixeli si ar fi creat de Sony.

La o comparatie cu un alt predecesor al viitorului iDevice, iPhone 3GS, se poate observa o miniaturizare a casutei pentru cartela SIM. Nano-SIM este versiunea cu 40% mai mica decat Micro-SIM pe care se pare ca Apple o va adopta. Nici “Home Button” nu a scapat de modificare. Acesta va fi considerabil mai redus, probabil din cauza maririi display-ului.

Specificatiile neoficiale ne dezvaluie un iPhone 5 cu procesor A6 (quad core cel mai probabil), memorie RAM nespecificata inca, camera foto principala de 8 megapixeli si 1,3 megapixeli cea frontala, display cu diagonala de 4 inchi, Nano-SIM si posibil NFC.

Sa fie acesta un joc al lui Apple sau mari scurgeri de informatii din fabricile sale?

 

Tags: , , , , , , ,


Comments

  1. boss says:

    hai sa iti zic cum sta treaba cu butonul de home, cu casuta pentru sim si multe altele. crezi ca astia de la iphone sunt prosti sa le lase la fel sa se potriveasca cu iphone 4 , nu, pentru ca daca ar fi la fel ar insemna ca in cazul unei reparatii s-ar folosi aceleasi piese si ar face ei mai putini bani. deci totul se reduce la bani la marea companie iphone. asadar marile modificari sunt doar de acoperire

    1. Sorin Miu says:

      Corect, dar asta este in dezavantajul utilizatorului. In cazul Nano-SIM-ului, daca va fi nevoie sa lasi la service viitorul iPhone 5, nu vei putea folosi acel SIM la alt telefon. Doar cu adaptor la SIM normal ceea ce ar complica viata putin.

Back to Top ↑