Smartphones

Published on February 18th, 2013 | by Mihai

Comments

iPhone 5S: primele detalii privind noul telefon marca Apple

Apple n-a stat prea mult pe ganduri si dupa succesul inregistrat de iPhone 5, compania americana deja se pregateste sa lanseze noul model. 

La inceputul acestei saptamani au aparut primele zvonuri privind specificatiile succesorului lui iPhone 5. Acesta ar urma sa nu sufere modificari la nivel de design, la fel cum nici 3S sau 4S nu au fost modificate in comparatie cu “fratii” lor mai mici. Bineinteles ca exista schimbari la sistemul de operare, memorie si procesor.

Display-ul si design-ul vor ramane probabil, dupa cum am spus, aceleasi. Ecranul de 4.0 inchi pare sa fie de ajuns pentru 5S, cu toate acestea exista anumite voci care spun ca este posibil ca noul iDevice sa aiba un ecran de 4.8 inchi insa aceeasi rezolutie de 326ppi.

Celor de la Apple le place sa pastreze tiparele, asadar, asa cum ne-am obisnuit, procesorul primeste un upgrade. Noul smartphone va avea chipset A7 quad core de 1.2Ghz ( iPhone 5 are un procesor A6). Pentru a creste viteza telefonului, RAM-ul va fi de 2GB in comparatie cu 1GB la modelul 5.

Camera urmeaza a fi de 12 megapixeli care va furniza utilizatorilor fotografii HD, mult mai buna decat cea de 8 megapixeli pe care o regasim pe iPhone 5 si despre care se spune ca este una dintre cele mai bune camere foto instalate pe un telefon. De asemenea camera frontala primeste un upgrade la 2MP fata de 1.2MP, un lucru foarte folositor pentru cei care folosesc apelul video.

Se pare ca Apple va lansa o data cu noul lor smartphone si un nou sistem de operare: iOS 7 care va veni la pachet cu o multime de caracteristici noi si cu Siri imbunatatit.

Capacitatea de stocare va fi cea mai mare de pana acum – 128GB, o specificatie extrem de folositoare pentru ca Apple nu ofera posibilitatea extinderii memoriei cu microSD-uri pe telefoanele lor.

 

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati