IT&Tehnologie no image

Published on July 18th, 2010 | by Sorin

Comments

iPod Touch cu… camera!

Da, da, da! Titlul nu e o pacaleala… se pare ca Apple are planuri mari… si nu sunt obsedat de aceasta firma, numai ca ea e singura care mai revolutionaza piata IT. Cand v-a lansa Microsoft un… mp4 mai bun ca un iPod Touch, va voi anunta. Insa pana atunci avem de asteptat mult…

Sa revenim la subiect.

Cine s-ar fi gandit la un iPod Nano cu camera? Hmm… exact: nimeni. Si tot nimeni si-ar fi imaginat un iPod Touch, de asemena, cu camera. Dar iata ca firma din California face ce face si ne uimeste. Din nou. Camera incorporata in device are 2 megapixeli, fara flash, microfon langa ea si este situata pe spate in partea de sus. Acceptabil am putea spune.
Sistemul de operare e cam… ciudat. Nu seamana cu vre-un iOS. Seamana cu un Symbian: banal cu iconite urate.
Insa surpriza surprizelor: Cine au aflat primii de acest iPod Touch nelansat inca? Aceeasi care aveau iPhone 4 cu o luna inainte de lansarea oficiala. Adica… taiwanezii. Cum si de ce ei… inca nu se stie. Apple are fabrica in China, nu in Taiwan. Deci inexplicabil.

Taiwanezii s-au laudat cu noul dispozitiv publicand pe site-ul lor imagini si un video cu el.

Cine stie ce surprize ne mai pune la cale Steve Jobs si marul lui… Probabil un iPod Touch cu 3G? Sau un iPhone cu incarcare solara… (ca tot si-au luat un patent pentru aceasta tehnologie…).

Sa speram ca ne va uimi din nou si ca nu vor afla taiwanezii primii

Din imagini nu pare a fi o copie, ci chiar un produs 100% Apple. Priviti cateva:Iata si un video de pe YouTube in care un taiwanez se joaca cu ce Steve Jobs nu ar vrea… adica un device al Apple nelansat.
Cine stie chineza mandarina, il rog sa ne lase subtitrarea in comentariu!

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑