IT&Tehnologie Samsung Galaxy S II

Published on August 8th, 2012 | by Horia

Comments

Jelly Bean pentru Galaxy S II

SamMobile a publicat recent ca Samsung a terminat de testat intern o versiune de Android 4.1 pe care se pregateste sa o trimita cat de curand si catre utilizatorii din intreaga lume.

In acelasi comunicat este precizat si Samsung Galaxy SIII va primi un Jelly Bean optimizat imediat ce Google va aproba acest lucru. Pentru acest update OTA nu este precizata o data exacta de lansare, dar cel mai probabil va fi pus pe piata spre sfarsitul toamnei sau inceputul iernii. In cel mai rau caz, la noi in tara o sa ajunga prin ianuarie-februarie 2013. 🙂

Nu numai Galaxy III se va bucura de Bean in curand, deoarece Samsung testeaza aceasta versiune de Android si pentru device-urile Galaxy S II si Galaxy Note. Cele doua au configuratii tehnice destul de puternice pentru a rula sistemul de operare, iar devoltatorii companiei coreene nu au gasit niciun motiv pentru care nu i-ar fi bucurat pe utlizatori cu acest update. Cat despre iminentul Galaxy Note II, daca Jelly Bean nu va veni preinstalat, cu siguranta va avea cea mai noua versiune de Android intr-o luna sau doua dupa lansare.

 

Tags: , , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati