IT&Tehnologie 11879123-kindle-fire-best-android-tablet-2012-01

Published on June 30th, 2012 | by Horia

Comments

Kindle Fire ar putea include elemente de gaming

Tabletei lansate de Kindle ii lipseau doar cateva lucruri atunci cand a fost lansata pe piata. Utilizatorii s-au “plans” iar producatorii au raspuns indata, astfel incat printr-un viitor upgrade de firmware, tableta Fire ar putea include elemente de social gaming.

Ce inseamna asta? Pe scurt se refera la faptul ca utilizatorii vor putea sa isi compare scorurile cu prietenii, sa intre in topuri alaturi de jucatori din intreaga lume si sa se mandreasca cu achievment-uri. Aceasta transformare mi se pare mie ca incearca sa copieze putin din GameCenter-ul de pe iOS, dar deja nu ne mai surprinde nimic.

La ora actuala in magazinul virtual al celor de la Amazon se regasesc deja 43.000 de aplicatii optimizate si testate pentru Kindle Fire, un numar destul de mare parerea mea. Dintr-un studiu realizat in urma cu cateva luni a iesit ca tableta preferata a utilizatorilor de Android este Kindle Fire-ul, asa ca acest update nu va face decat sa atraga mai multi “clienti” in lumea Amazon-ului. 🙂

Odata cu lansarea lui Nexus 7, statistica probabil se va mai schimba intr-un mod semnificativ. Tocmai de aceea Amazon face eforturi acum, pe ultima suta de metrii sa vina cu functii noi si eventual un nou hardware, pentru a mentine produsul sau de actualitate, lupta in domeniul tabletelor nefiind deloc una simpla. Trebuie sa ne bucuram daca ne gandim ca la final, noi suntem cei mai castigati, deoarece o sa avem de unde alege cand achizitionam o tableta.

Tags: , , , ,


Back to Top ↑