Smartphones samsung-logo

Published on February 19th, 2013 | by Silvia

Comments

Lansarea oficiala a Samsung Galaxy SIV! [UPDATE]

Si nu este pusa sub semnul probabilitatii. Va avea loc “cu siguranta” pe 14 Martie, conform unor surse care au declarat pentru The VergeEvenimentul va avea loc intr-adevar in Statele Unite, dar alte detalii inca nu au fost specificate.

In ceea ce priveste dispozitivul insusi, designul se presupune a fi “un secret bine pazit” – zvonurile sugerand ca dezvaluirile de luna viitoare se vor focusa mai mult pe software, nu pe hardware. “Saltul catre noi trasaturi de la Galaxy SIII la urmatorul, va fi unul mai mare decat cel de la SII la SIII”, scrie The Verge. 

GSIV

UPDATE: Iata cum va arata evenimentul lansarii noului smartphone al Samsung!

Cel mai asteptat Android al momentului, Samsung Galaxy SIV , va avea o lansare cum nu s-au mai pomenit. Telefonul va fi prezentat in Times Square din New York, acolo unde compania a invitat nu doar presa de specialitate, ci si pe toti cei care urmaresc activitatea Samsung pe site-urile de socializare.

Marele eveniment va avea loc la ora locala 19:00, ceea ce inseamna data de 15 martie, ora 2:00, ora Romaniei. In Times Square vor fi montate ecrane imense, pe care fanii companiei Samsung vor vedea imagini in premiera cu noul telefon.

Un alt anunt important facut de cei de la Samsung a fost facut la targul Mobile World Congress de la Barcelona, despre lansarea Galaxy Note 8.0, tableta care se va bate cu iPad mini.

samsung-galaxy-s-iv-lansare-grandioasa-in-times-square_1_size1

Dar, revenind la categoria smartphones, sunteti nerabdatori si, in acelasi timp, curiosi sa vedeti cum arata noul telefon? 🙂

 

Tags: , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati