Filme&Seriale Life_of_Pi_2012_Poster

Published on July 30th, 2012 | by Silvia

Comments

Life Of Pi

“Life Of Pi” este o carte scrisă de canadianul Yann Martel, care va prinde viaţă în filmul cu acelaşi titlu, regizat de Ang Lee.

Acţiunea se învârte în jurul lui Piscine Molitor Patel, sau, mai pe scurt, Pi, un adolscent, fiu al unui director de grădină zoologică. Acesta, se trezeşte purtat în derivă de apele Oceanului Pacific. Până aici totul pare o întâmplare nefericită.. Dar cum devine aceasta când el nu e singur, ci are alături o hienă, o zebră rănită, un urangutan şi un tigru bengalez? Devine bizară, fantasmagorică. Singurul mod în care reuşeşte să îşi ţină în frâu “noii prieteni” este prin cunoştiinţele despre animale dobândite de la tatăl său.

Filmul va fi lansat pe data de 21 Noiembrie în Statele Unite. Preşedintele Barack Obama, intr-o scrisoare adresată lui Martel, îi descrie creaţia ca fiind o “elegantă dovadă elegantă a lui Dumnezeu, şi puterea de a spune o poveste”. Brian Bethune (Maclean’s) deasemenea spune despre “Life Of Pi” ca este “o combinaţie între o densă alegorie religioasă, informaţie zoologică şi o captivantă poveste de aventuri, scrisă cu căldură şi har”.

După aceste impresii, cartea se pare că este una chiar foarte reuşită, iar filmul se anunţă a fi o producţie ambiţioasă. 🙂

Tags: , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati