Filme&Seriale lindsay-lohan-could-star-opposite-charlie-sheen-in-scary-movie-5

Published on August 4th, 2012 | by Horia

Comments

Lindsay Lohan si Charlie Sheen in ‘Scary Movie 5’

Surse apropiate ale actorilor spun ca Lohan va apare cu siguranta in film in ciuda faptului ca inca nu a semnat un contract oficial, in timp ce la Sheen va fi putin mai dificil, din moment ce caracterul sau a fost ucis in cel de-al patrulea film. Nu se crede ca ar fi aceasta o problema serioasa, asa ca ne putem astepta sa il vedem si pe el in SM5 :-).

Zvonurile conform carora Lindsay Lohan ar urma sa fie protagonista lui “Scary Movie 5” par a se fi adeverit pana la urma. Detaliile despre caracterul sau inca nu sunt facute publice. Reprezentantii producatorilor au spus ca nu pot confirma nimic pentru ca nimeni nu este sigur momentan.

“Scary Movie 5” este programat sa ajunga in cinematografele din Statele Unite pe 19 Aprilie 2013. Vor mai aparea in filme nume precum Ashley Tisdale, Anthony Anderson, Regina Hall, Craig Bierko si Erica Ash. Momentan nu s-a inceput nici productia, acest lucru fiind programat pentru luna Septembrie. Regizori vor fi Malcolm Lee si David Zucker, care au scris impreuna si scenariile pentru “Scary Movie 3” si “Scary Movie 4”.

 

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati