Evenimente 4956poza108808_lmfao

Published on September 17th, 2012 | by Horia

Comments

LMFAO pentru prima data in Romania la Arenele Romane !

Unul dintre cele mai asteptate concerte ale anului 2012 urmeaza sa se desfasoare in Bucuresti: LMFAO live pentru prima data in Romania, pe 4 octombrie! Evenimentul este organizat de Unilife Romania si va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti.

LMFAO este o trupa de origine americana, recunoscuta pentru crearea unei noi teme muzicale “ Party Rock”. Trupa a pornit la drum in anul 2006 si a lansat primul album in 2009.

“Suntem designeri de muzica”, Redfoo spune. Munca celor doi membri a rasplatit fanii cu exact ceea ce isi doreau, albumul LMFAO – Party Rock – producand 4 hituri “I’m In Miami Bitch,” “Yes,” “La LaLa,” si “Shots,” ce se regasesc in playlist-urile petrecerilor din toata lumea si care le-au adus o multime de premii si nominalizari la galele MTV Movie Awards, Billboard, Juno, precum si Premiile Grammy.

Performantele lor unice in cele mai importante ceremonii din lume , alaturi de artisti de talie internationala cu siguranta nu vor fi uitate, printre ei numarandu-se David Guetta, Justin Beiber (American Music Awards) si Madonna (Superbowl 2012). Sunt recunoscuti pentru piesele lor pline de energie, iar show-urile lor live sunt adevarate explozii de bucurie, aducandu-i la statutul de legende in istoria muzicala.Pregatiti-va pentru cea mai colorata petrecere a anului! 4 octombrie! Nu va veti putea opri din dans si veti fi captivati de show-ul lor unic. Pregatiti-va sa fredonati hit-uri ca “I’m sexy & I know it”, “Shots” , “Party Rock Anthem”, “Sorry For Party Rocking”.

Preturile de bilete sunt cam asa:
Regular: 90 Lei
Front Stage: 150 Lei
KING SUITE TERASA: 500 LeiBiletele sunt disponibile in reteaua eventim si online pe www.eventim.ro si www.myticket.ro.

Organizatori sunt cei de la Unilife Romania. Detalii mai multe despre eveniment, cine mai merge sau diverse update-uri puteti sa gasiti pe paginile de socializare https://www.facebook.com/events/352340141517773/ , https://twitter.com/UnilifeRo cat si pe site-ul http://www.unilife.ro.
Noi va garantam ca o sa va simtiti super bine la o astfel de petrecere :). Cu cine ne intalnim la Arene pe 4 Octombrie?

Tags: , , , ,


Back to Top ↑