IT&Tehnologie Windows-8-Tablet

Published on June 15th, 2012 | by Horia

Comments

Microsoft isi lanseaza propria tableta

Luni, Microsoft are programat un eveniment destul de important, in cadrul caruia se zvoneste ca ar urma sa fie lansata prima lor tableta cu Windows 8.

Acesta ar urma sa fie momentul in care rivalitatea dintre Microsoft si Apple ar atinge cota maxima, deoarce o tableta cu ultimul Windows instalat ar reprezenta un brand propriu 100%. Conform celor mai raspandite zvonuri, tableta ar urma sa aiba un ecran 10 inchi adica cu 0.3 mai mult decat iPad 3.

Totusi, nici dimensiunea de 7 inchi nu este exclusa, avand in vedere numarul de plangeri legate de ecranul prea mare al unor tablete prezente pe piata. Un alt indiciu important este parteneriatul recent incheiat de Microsoft cu Barnes & Noble, astfel tableta urmand a fi un Nool.

Desi nu a dat inca alte caracteristici oficaiale, conducerea companiei americane a tinut mortis sa programeze evenimentul cu doar cateva zile inainte de Google I/O, unde gigantul IT isi va lansa Google Nexus-ul, prima tableta marca Google.  Asadar, putem spune ca ne asteapta o saptamana destul de plina din punct de vedere al lansarilor in domeniul IT. Singurii care stau la colt si pandesc sunt Apple, care probabil vor ‘lovi’ atunci cand ne asteptam mai putin :-).

Toate cele bune !

Tags: , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati