Tablete

Published on July 2nd, 2013 | by Nicolae Baboi

Comments

Microsoft Surface Pro se lanseaza si in S.U.A.

Dupa ce Microsoft Surface Pro si-a facut debutul oficial luna trecuta in Japonia, dezvaluind versiunea de 256GB dar si o serie de cover-uri noi, fanii din S.U.A. au motive de bucurie la vestea conform careia gadgetul va fi lansat si la ei de Ziua Independentei.

Pe partea de hardware, nu este nimic schimbat fata de predecesorul sau, chiar daca utilizatorii sperau la upgrade la procesorul Intel Haswell prezentat saptamanile trecute. Microsoft a umblat doar la spatiul de stocare, marindu-l pana la 256GB ca raspuns la plangerile utilizatorilor care spuneau ca sistemul de operare ocupa in jur de 41GB.

Tableta vine cu Windows 8 Pro care va rula pe deja stiutul procesor Intel Core i5 3317U 2,6 GHz, 256GB SSD spatiu de stocare si 4GB RAM. Display-ul HD de 10,6 inch are o rezolutie de maxim 1920 x 1080 pixeli.

Intr-un comunicat de presa, Microsoft a anuntat ca versiunea de 256GB va fi disponibila intr-un numar limitat, exclusiv la distribuitorii autorizati. Pretul va fi de aproximativ 1200 de dolar, bani in care nu este inclus si cover-ul inteligent.

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati