IT&Tehnologie iphone5_Kitguru-580-75

Published on July 14th, 2012 | by Horia

Comments

Noi imagini cu iPhone 5

Ne apropiem cu pasi repezi de lansarea unui nou telefon de la Apple, si noi posibile imagini au fost lansate pe internet. Poate nu sunt ele oficiale, dar seamana foarte mult cu ceea ce se asteapta de la noul iPhone.

Ultima fotografie este una care compara posibilul iPhone 5 cu predecesorul sau, 4S, scotand astfel in evidenta marimea ecranului. Restul lucrurilor “importante” par a fi ramas la locul lor: butonul de pornire/oprire/blocare, camera din fata si difuzorul. Din cadrul firmei s-au mai scurs diferite zvonuri conform carora alte lucruri si butoane(care sunt si foarte multe..) ar fi fost mutate. Nu prea vad de ce ar fi asta o problema, adaptarea nu poate fi asa grea.

Dupa cum era de asteptat, noul device se va lauda cu o folosirea mai performanta, pe langa ecranul ceva mai mare. iOS 6 este de asemenea o surpriza pregatita de Apple, care ar urma sa ii faca un update lui Siri si sa ia fata asistentei de pe Samsung-uri.

La urma urmei, sa fim sinceri, sunt doar zvonuri, iar Apple nu a facut niciodata nimic public cu foarte multa vreme inainte de lansare. Aceasta este programata pentru luna Octombrie a anului curent, sau Noiembrie, daca modelele nu vor fi gata de expediat in lume la timp. Timpul le va spune pe toate !

Tags: , , ,


Back to Top ↑