IT&Tehnologie coque-ipad-mini

Published on September 12th, 2012 | by Horia

Comments

Noi posibile imagini cu iPad Mini

Publicatia franceza Nowhere Else a publicat o serie de imagini in care este prezentat design-ul urmatorului iPad de la Apple, care se presupune ca ar avea un ecran de 7.85 inchi. 

Tot ce se poate sa fie vorba doar despre o macheta, asa cum pe internet au aparut mai multe versiuni ale lui iPhone 5, fiind practic doar intruchipari ale zvonurilor aparute in presa. Cea mai clara dovada ca produsul nu este unul functional este faptul ca ecranul este stins in toate fotografiile. Singurul lucru la care ajuta acestea este ca ne poate oferii o privire de ansamblu, dar nu cu o acuratete asa de mare cum ne-am dorii.

Chiar daca vorbim acum despre tablete, simt nevoia sa va amitnesc ca astazi la San Francisco are loc evenimentul de prezentare a lui iPhone 5, unul dintre cele mai asteptate telefoane ale anului acesta. Legat de el, putem doar banuii anumite detalii cum ar fi: procesorul quad-core, ecranul mai mare, bateria mai puternica, spatiu de stocare ramas la fel. Pe piata din Statele Unite, noul iDevice va ajunge abia peste o luna, in timp ce noi probabil vom astepta ca Vodafone/Cosmote sa aiba mila si sa il ofere la un abonament generos. 🙂

Ce asteptati mai mult? Noul iPhone sau noul iPad?

Tags: , , , ,


Back to Top ↑