Smartphones Nokia Lumia 920

Published on September 7th, 2012 | by Sorin

Comments

Nokia a dat-o in bara cu o reclama.

De curand lansatele Lumia 920 si Lumia 820 au avut parte de o reclama negativa venita  chiar din partea producatorului lor, Nokia.

Lumia 920 vine cu o tehnologia noua pe piata (noua pentru Nokia): wireless charging. Desi primii au fost cei de la HP cu seria Palm, Nokia inca nu a fost data in judecata pentru folosirea tehnologiei. Diferenta dintre Lumia 920 si Lumia 820 este doar incarcarea wireless si posibilitatea de a schimba carcasa la modelul 820, specificatiile fiind aceleasi.

Partea cea rea abia acum vine. O reclama nu prea mult gandita ne-a aratat cat de mincinoasa poate fi uneori industria publicitara si ce efecte negative poate avea asupra unui produs atunci cand se dovedeste aceasta.

Cu dorinta de a demonstra efectul stabilizarii optice al smartphone-urilor, Nokia a realizat un mic clip, dar din nefericire nu prin intermediul propriilor device-uri, ci printr-o camera video diferita filmand dintr-o duba.

Mai precis videoclipul brandului PureView a fost falsificat si seria Lumia 920 va avea aceasta bila neagra in fata consumatorilor. Din fericire, la scurt timp dupa aceasta reclama nereusita, Nokia si-a cerut public scuze prin intermediul propriului blog cu un articol intitulat “Suntem datori cu scuze.”

Cu dorinta de a repara greseala, compania finlandeza e eliminat de pe canalul sau de YouTube videoclipul mincinos, dar a fost inlocuit cu un altul mai autentic.

In acest ultim videoclip, desi algoritmul de stabilitate optica pare ca isi face treaba nu mai credem nimic pana nu vedem cu ochii nostrii: “Ce-i in mana nu-i minciuna”.

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑