IT&Tehnologie

Published on August 21st, 2012 | by Mihai

Comments

Noutati privind Samsung Galaxy S II Plus

Desi era asteptat sa fie lansat imediat dupa aparitia lui Galaxy S II si inaintea lui Galaxy S III, pentru a face o legatura intre cele doua gadget-uri, acest lucru nu s-a intamplat. Neasteptat, saptamana aceasta compania sud-coreeana a facut publice anumite informatii privind noul telefon.

Fiind anuntat pentru luna februarie a acestui an, s-a crezut ca Samsung nu va mai lansa Galaxy S II Plus insa iata ca au aparut primele poze si detaliile tehnice ale acestuia.

S II Plus va fi oarecum mai bun decat fratele sau mai mic avand un ecran de 4.5 inchi AMOLED, cu 0.3 inchi mai mare decat S II.  De asemenea va avea un procesor Exynos dual-core de 1.5GHz ( fata de Cortex 1.2GHz a lui S II), camera de 8 megapixeli cu LED flash, 1GB RAM si 16 GB memorie interna.

Sistemul de operare va fi probabil Android 4.0 Ice Cream Sandwich, dar cu siguranta va exista un update pentru Android 4.1 Jelly Bean.  

Telefonul arata mult mai gros decat originalul si personal nu stiu daca se va bucura de succes avand in vedere ca pe de o parte nu se deosebeste foarte mult de primul S II si pe de alta parte pe piata este deja existent Samsung Galaxy S III care este superior din toate punctele de vedere.

Partea de sus

Spatele

Tags: , , , , , ,


Back to Top ↑