Evenimente

Published on July 3rd, 2013 | by Silvia

Comments

Pebble: smartwatch-ul pentru smartphone-uri [VIDEO]

Desi Pebble a debutat pe Kickstarter (unde a avut un record de 85.000 de modele vandute, ajungandu-se la un total de 10 milioande de dolari), incepand cu 7 iulie 2013 va fi gasit in magazinele Best Buy.

Ceasul se conecteaza prin bluetooth la device-urile cu Android si iOS pentru a avea acces rapid la notificari, e-mail-uri, mesaje, muzica si alte date de la aplicatii precum  RunKeeper. De asemenea, dezvoltatorul pune la dispozitie si un SDK pentru a largi capacitatile dispozitivului.

Este unul dintre cele mai bune proiecte din spatiul smartwatch-urilor, dar nu singurul. Samsung, Sony si Motorola ii fac concurenta alaturi de Apple cu mult discutatul iWatch.  Totusi, un avantaj pe care Pebble il are fata de ceilalti, cel putin acum, este compatibilitatea; poate fi asociat cu succes la iPhone 5, Galaxy S4, Nexus 4 si Sony Xperia Z.

 Pebble va fi vandut la pretul de 150$, pe culoarea negru de la inceput, si pe rosu visiniu in luna august. Utilizatorii care isi doresc modelele pe alte culori, incluzand portocaliu, gri si alb, pot precomanda pe site-ul getpebble.com

Tags: , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati