Sport

Published on July 30th, 2009 | by Horia

Comments

Revine Schumi!

Michael Schumacher

Michael Schumacher

Dupa nefericitul accident al brazilianului Felipe Massa dinย  calificarile de la Hungaroring, in care a fost lovit in cap de catre o piesa dintr-un monopost din fata lui, in urma caruia acesta si-a pierdut constiinta pentru cateva secunde lovind si zidul de protectie, timp de 2 zile s-a vechiculat ca se pregateste sa reintre in locul acestuia veteranul, de sapte ori castigator al Formulei 1, Michael Schumacher.

Revenirea acestuia a fost sustinuta de catre Stefano Domenicali si Luca di Montezemolo care au purtat si negocierile cu Schumi, in urma carora acesta din urma si-a dat accordul de a conduce masina lui Massa pana la revenirea acestuia. Zilele acestea, Michael va sustine un program de pregatire, pentru a fi apt pana la Marele Premiu al Europei.

“Desi, este adevarat, Formula 1 era un capitol inchis pentru mine de mult timp, este la fel de adevarat ca loialitatea pentru echipa nu se poate ingnora in aceasta situatie nefericita”, a mai declarat germanul.

“Sunt un luptator si abia astept sa incep aceasta noua provocare”, a mai spus Schumi.

Schumacher, in varsta de 40 de ani, s-a retras in 2006 avand 91 de Mari Premii castigate atunci. Sper sa isi revina la cel putin jumatate din forma pe care a avut-o de-a lungul anilor, ca sa arate ca nu a fost o prostie decizia de a-l suplinii pe Massa :-).

Intre timp, Massa se simte mai bine, doctorii l-au operat si i-au scos bucatelele de os ramase pe craniu dupa impact, starea sa acum este destul de buna, medicii spunand ca va putea fi externat intre 7-10 zile, dar din pacate, acestia nu cred ca va mai putea concura pana la finalul acestui sezon.

Tags: , ,


Comments

 1. cartim says:

  Voi avea din nou un motiv sa urmaresc F1.
  Sunt fan Shumacher si in momentul in care el a parasit viata competitionala , F1 a fost parca mai gol, mai nespectaculos, cert este ca nu m-a mai atras.
  Schumi is back , is a good news !!
  Stii alex ma pregateam sa scriu si eu despre acest subiect pe blog ๐Ÿ™‚ dar renunt la intentie pentru a nu se cerde ca ti-a luat ideea :-).
  Oricum vestea este atat de buna incat nu am de ce sa fiu suparat ca am pierdut o idee de articol ๐Ÿ™‚
  Sa ai bafta Schumi in conducerea monopostulului Ferrari

  1. fatboyjoey says:

   Dar de ce sa zica lumea ca mi-ai luat ideea?:-D Scrie si tu, stai linistit.

 2. Smash says:

  deabia astept sa-i aud pisica pe asfalt din nou ๐Ÿ˜€

 3. cartim says:

  Va concura fara nici un dubiu.
  Btw am scris si eu articolul despre el ๐Ÿ™‚

Back to Top ↑