IT&Tehnologie galaxy-note

Published on August 4th, 2012 | by Mihai

Comments

Samsung Galaxy Note II va fi prezentat oficial

Compania sud-coreeana Samsung Group a confirmat oficial zvonurile care anuntau ca Samsung Galaxy Note II va fi prezentat la sfarsitul lunii august. Asadar, noul gadget va fi lansat in cadrul eveninentului Samsung Mobile Unpacked in Berlin pe data de 29 august, cu o zi inainte de IFA 2012 conform unui purtator de cuvant al companiei citat de Reuters. Producatorii au fost foarte succinti si nu au oferit niciun fel de alte detalii privind noul smartphone. Cu toate acestea exista unele speculatii privind detaliile tehnice.

Se asteapta ca noul telefon sa aiba un ecran rezistent de 5.5 inch super AMOLED HD, cu 0.2 inchi mai mult fata de predecesorul sau. De asemenea Galaxy Note II ar urma sa aiba un procesor quad-core, cel mai probabil Exyanos 4 quad (existent la Galaxy S III), si o camera foto de 12 megapixeli. Sistemul de operare va fi Android 4.1 “Jelly Bean” insa unele surse spun ca ar fi posibil ca aparatul sa aiba doar versiunea Android 4.0.4 “Ice Cream Sandwich”.

Pretul nu o sa fie unul foarte mic, luand in calcul faptul ca primul Galaxy Note a fost lansat la un pret de 930$; data de punere in vanzare ar putea fi la o luna de la lansare.

Este o miscare importanta a sud-coreenilor de la Samsung pe piata device-urilor electronice, avand in vedere ca prezentarea noului Galaxy Note va veni cu 2 saptamani inainte de prezentarea oficiala si a noului Iphone marca Apple. Va fi interesant de vazut daca smartphoneul se va bucura de succesul precedentului Note ale carui vanzari au depasit 7 milioane de exemplare in intreaga lume, apropiindu-se de tinta dorita, 10 milioane.

Tags: , , , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati