IT&Tehnologie samsung-galaxy-s3-71

Published on August 22nd, 2012 | by Horia

Comments

Samsung Galaxy SIII – Cel mai bun din Europa

EISA (European Imaging and Sound Association) a avut loc ieri si in cadrul acesteia s-au oferit mai multe premii, printre care si titlul de cel mai bun smartphone al anului. Cum era de asteptat, Galaxy S3-ul a castigat detasat.

Telefonul, care este inspirat de natura si conceput de oameni, dupa cum spune descrierea care vine de la Samsung, combina functiile software inteligente cu cel mai bun hardware din clasa sa. Este al doilea an la rand cand compania sud-coreeana pleaca cu aceasta distinctie, dupa ce anul trecut a castigat Galaxy S II. Dupa cum evolueaza lucrurile in domeniu, acest lucru ar putea devenii o traditie :-).

Defapt traditie s-ar putea face la mai multe categorii, deaorece tawiwanezii de la HTC pastreaza titlul de cel mai bun telefon social media. Anul trecut a fost HTC ChaCha, anul acesta castigator este HTC OneS.

Nokia s-a numarat si ea printre companiile premiate, castigand la categoria “European Mobile Photo Achievement”. Tehnolgia cu care finlandezii au furat ochii se numeste Nokia PureView Pro Imaging, si a fost implementata unui telefon cu camera de 41 MP, obtinuta prin interpolare.

Ce ar fi insa toate aceste telefoane fara ringtone-uri potrivite? Daca doresti sa iti personalizezi telefonul cum trebuie, ai nevoie neaparata de un ton de apel care sa ti se potriveasca. Cele mai potrivite tonuri, dupa parerea mea sunt cele haioase  deoarece ii faci si pe cei din jurul tau sa zambeasca, mai ales daca mergi cu transportul in comun sau stai in spatii inchise cu multa lume.

Iata in cele din urma lista cu toti castigatorii de la aceasta editie de EISA.

  • European Mobile Phone: Samsung Galaxy S III
  • European Social Media Phone: HTC One S
  • European Mobile Photo Achievement: Nokia PureView Pro Imaging Technology
  • European Wireless Speakers: Philips Fidelio A9 (AW9000)
  • European Mobile Headphone: Focal Spirit One
  • European Smart Connectivity: JVC KW-NSX1

Tags: , , , , , , , ,


Back to Top ↑