IT&Tehnologie GALAXY_Tab_2_10.1_sf1

Published on August 18th, 2012 | by Horia

Comments

Samsung Galaxy Tab 2 7.0 pentru studenti

Poate ca Galaxy Note-ul 10.1 este cea mai tare tableta lansata pe piata recent de catre cei de la Samsung, dar compania a anuntat o super afacere pentru cei care sunt interesati de ceva mai mic, si cu mai putina putere. Mai exact Galaxy Tab 2 7.0. Oferta incepe pe 19 August si tine doar doua saptamani.

Samsung va vinde “Galaxy Tab 2 7.0 Student Edition” impreuna cu un adaptor USB, intr-o gama de culori alba unica si un doc pentru tastatura. Cea mai buna parte la acest pachet? Costa doar 250$(890 RON), adica cam cat ar costa DOAR Galaxy Tab 2 7.0-ul vandut intr-o perioada normala.

Pentru cei care nu cunosc, tableta merge pe Android 4.0 Ice Cream Sandwich si are o camera pe spate de 3 megapixeli, si una VGA pentru fata, care poate fi folosita pentru video-conferinte, in ciuda faptului ca este mai mica. Nu lipseste nici GPS-ul, alaturi de un spatiu de stocare de 8GB(se poate extinde pana la 32 prin card de memorie), un suport infrarosu cu care puteti controla TV-ul, USB 2.0, Bluetooth 3.0 si un dipslay de 7 inci(rezolutie de 1024 x 600).

Mie mi se pare o super afacere, avand in vedere ca primim accesorii in valoare de 100$ incluse in pret. Si ca sa facem o comparatie, Nexus 7, care costa cu 50$ mai putin decat acest pachet nu are nici camera de spate si nici nu i se poate extinde spatiul de stocare. Totusi, acesta din urma ruleaza Jelly Bean, ultima versiune de la Android.

Samsung a spus ca pachetul va putea fi achizitionat direct de pe Best Buy, Amazon, Tiger Direct, Costco si Fry’s. Costurile de livrare sunt ceva mai mari pentru la noi in tara, dar eu zic ca merita sa luati acum, daca va intereseaza asa ceva. O oferta mai buna nu o sa gasiti prea curand 🙂

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑
  • Top Noutati