Evenimente galaxy_note_3

Published on July 2nd, 2013 | by Silvia

Comments

Samsung lanseaza Galaxy Note III

Lansarea Galaxy Note III ar fi trebuit sa aiba loc la IFA 2013, care se desfasoara de pe 6 pana pe 11 septembrie in Berlin. Planurile s-au schimbat insa, phablet-ul urmand sa fie lansat mai devreme, mai exact pe 4 septembrie, la o conferinta de presa Samsung Unpacked din Berlin, potrivit Android Geeks.

Ultimele zvonuri despre data de lansare a galaxy note III se suprapun perfect cu precedentele stabilite de Samsung deci sa nu fiti surpinsi daca acestea se vor dovedi adevarate. De exemplu, Galaxy Note si-a facut aparitia la debutul IFA 2011, urmat un an mai tarziu de Galaxy Note II, cu cateva zile inainte de IFA 2012. Astfel, cei de la Samsung par hotarati sa isi lanseze dispozitivele la evenimente proprii, deci nu va fi nicio surpriza ca Note III nu va debuta ca parte a expozitiei de la Berlin.

Conform imaginilor de mai jos, noul phablet vine cu un display de 5.7 inchi (cu 0.2 inchi mai mult decat Note II) cu o rezolutie de 1080p si cu cel mai recent si rapid procesor al Qualcomm, Snapdragon 800.

GalaxyNoteIII2

Picture 2 of 3

Tags: , , , , ,


Back to Top ↑